Einde werken Zuidlaan

25
mrt
2024

Na twee jaar van hard werken en hinder is het eindelijk zover: de Zuidlaan en Acaciastraat zijn zo goed als klaar! Vanaf 29 maart 2024 zijn de werken volledig afgerond. Oorspronkelijk was het einde van de werken voorzien voor mei 2024, maar dankzij hard werk en een vlot verloop kan de vernieuwde gewestweg twee maanden vroeger dan gepland open. 

Een veilige en groene stadslaan

De Acaciastraat en Zuidlaan ondergingen een ware metamorfose. Dankzij de goede samenwerking met het Agentschap Wegen en Verkeer is de weg nu niet alleen veiliger, maar ook comfortabeler dan ooit tevoren. Verhoogde fietspaden, vernieuwde voetpaden en busperrons, groene middenbermen en een nieuw wegdek in asfalt: het is nu weer aangenaam fietsen en rijden over de Zuidlaan en Acaciastraat. 

Kom naar het openingsfeest op zondag 28 april

Na het harde werk is het tijd om te feesten. Op zondag 28 april 2024 nodigen wij je van harte uit om samen met ons te genieten van een groots straatfeest. Met een bruisende openingsstoet, kleurrijke animatie en nog meer. Breng je picknick mee en schuif mee aan de lange tafel aan. Het belooft een dag vol plezier te worden!

Contactinfo