Wetteren renoveert

Wil je graag een energierenovatie uitvoeren? Maar weet je niet goed hoe je er moet aan beginnen? Of schrikt de administratieve kant je af?

Gratis advies

Als eigenaar van een woning in Wetteren kan je jegratis laten adviseren door een BENOvatiecoach. BENOveren staat voor ‘Beter Renoveren’: energiezuinig en met de verschillende renovatiestappen in logische volgorde.

Na een voorselectie licht een expert van de Milieuadvieswinkel je woning grondig door en gaat samen met jou op zoek naar kansen om je woning energiezuiniger te maken. Daarna  neemt een erkende BENOvatiecoach van Energiehuis BEA contact met je op om te onderzoeken hoe je hiermee aan de slag kan.

Jouw coach begeleidt je in alle stappen, van analyse tot het opvragen van offertes en het zoeken naar de meest interessante premies. Het renovatieadvies is vrijblijvend en volledig gratis. Het advies én bijhorende begeleiding loopt nog tot 31 december 2023. 

Ben je overtuigd en wil je graag advies op maat? 
Ik wil advies

Stuyvenberg renoveert meer

Ben je eigenaar van een woning in de wijk Stuyvenberg? Dan gaan we nog een stapje verder! Lees hier meer over het project 'Stuyvenberg renoveert meer!'.

Deze straten horen bij het projectgebied Stuyvenberg: Collegiebaan, Dr. De Bruyckerstraat, Eeminckstraat, Eeminckwegel, Eigendakstraat, Hekkerstraat (tussen Molenstraat en Warandelaan), Kapellestraat, Krakeelwegel, Molenstraat, Sportstraat, Verbindingstraat, Warandelaan (tot Hekkerstraat), Wegvoeringstraat (tussen Molenstraat en Kapellestraat).

Infofolder

In de folder vind je meer informatie over 'Wetteren renoveert'.

Contactinfo