Cadeaubon

Ben je op zoek naar een geschenk en weet je niet wat te kopen? Dan wordt je probleem vanaf nu opgelost met de Wetterse cadeaubon!

Via de webshop (link hieronder) bestel je een bon, ter waarde van €5, €10, €25, €50, €75 en 100 euro. Je betaalt je bestelling online en ontvangt onmiddellijk de cadeaubon die je vervolgens kan afprinten. Je kan de cadeaubon ook op je smartphone laten staan.

Heb je liever een cadeaubon in de vorm van een kaart, dan kan je de bon ook altijd aankopen bij het onthaal van het gemeentehuis.

De cadeaubon bevat een unieke QR-code. In de winkel laat je de code op de bon scannen door de deelnemende handelaar en zo betaal je je aankopen!

De cadeaubon is één jaar geldig en kan niet verlengd worden. Je kan de cadeaubon bij meerdere handelaars gebruiken indien het saldo op je bon nog niet verbruikt is. De lijst van deelnemende handelaars vind je hieronder. Je herkent hen ook aan het label op hun vitrine.

Geef je graag je klanten een relatiegeschenk? Geen probleem, want de Wetterse cadeaubon kan je zonder probleem in grotere oplage bestellen via de webshop.

Ben je een handelaar en wil je graag nog deelnemen? Klik op het infoblokje hieronder!

Contact