Buurtwerking De Koffiebranderij

Antennewerking De Palullen

We verwelkomen jullie graag in het buurthuis van Ten Ede De Palullen voor een (warme) maaltijd, een gezellige babbel of een activiteit. We zijn elke week open op dinsdag en woensdag. En elke laatste vrijdag van de maand altijd tussen 11 en 16 uur.

Activiteiten

Zoete namiddag

Je bent elke woensdag welkom vanaf 14 uur om te genieten van heerlijke huisgemaakte zoetigheden. Elke eerste, derde en vijfde woensdag van de maand zijn het pannekoeken, elke tweede en vierde woensdag wafels.

Bingo

Elke tweede en vierde donderdag van de maand kan je Bingo spelen. We starten om 14 uur, we spelen vijf ronden waarin je leuke prijzen kan winnen!

Zomerbabbels

Buren die elkaar kennen en om elkaar geven: daar gaan we voor. Daarom organiseren we Buurtbabbels, je bent er welkom om bij te praten met je buren én te genieten van een gratis kopje koffie. Binnenkort maken we de data van onze zomerbabbels bekend.

Schrijf je in 

Wil je deelnemen aan een activiteit? Schrijf je dan ten laatste de vrijdag voordien voor 12 uur in. Mail naar dienstencentrum@wetteren.be of bel 09 366 02 42.

Activiteitenkalender

28 juli

Spelletjesnamiddag met volksspelen en reuzespelen

3 euro

Spelplezier verzekerd voor jong en oud met onze volksspelen en reuzespelen.

25 augustus

Muziekbingo

3 euro

De balletjes gaan aan het rollen tijdens onze muziekbingo. Herken jij de deuntjes? Wie weet ga je naar huis met een leuke prijs.

29 september

Initiatie Linedance


3 euro

 

Haal die dansbenen boven en doe mee aan een initiatie linedance. Christiane leert je alle pasjes!

27 oktober

Infosessie huidverzorging i.s.m. Avansa

Gratis

Wat is onze huid en wat doet ze allemaal voor ons? Niemand ziet graag haar/zijn huid verouderen. We geven je dan ook graag praktische tips om huidveroudering te vertragen en er zolang mogelijk stralend uit te zien.

24 november

Bloemschikken

15 euro

We maken een mooi herfststuk. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Onze vrijwilligers begeleiden je stap voor stap. Schrijf je tijdig in.

Uitzonderlijk 22 december

Kerstfeest

5 euro

Kom de kerstsfeer al een beetje opsnuiven en geniet van een lekker stukje taart en live muziek.

Buurtrestaurant De Palullen

Eke dinsdag, woensdag en laatste vrijdag van de maand kan je in ons antennepunt tussen 12 en 13 uur terecht voor een dagschotel voor 9 euro. Mensen met eenverhoogde tegemoetkoming betalen 6 euro. We zijn na de maaltijd nog open tot 16 uur.

Kom je graag eten? Reserveer je maaltijd via dienstencentrum@wetteren.be of 09 366 02 42. Reserveer ten laatste de dinsdag de week voordien, tot 13 uur. 

Maandmenu april

    
 SOEPHOOFDGERECHTDESSERT

DINSDAG 

2 april

Dagsoep

Spinazie in roomsaus

Kalkoenlapje - vleesjus

Natuuraardappelen

Dessert

WOENSDAG

3 april

Dagsoep

Broccolimix gestoofd

Gevogelte braadworst met vleesjus

Natuuaardappelen

Dessert

DINSDAG

9 april

Dagsoep

Kipfilet met Provençaalse saus

Elleboogjes pasta

Dessert

WOENSDAG

10 april

Dagsoep

Gestoofde snijbonen 

Kalfsburger met vleesjus

natuuraardappelen

Dessert

DINSDAG

16 april

Tomatensoep met balletjes

Spinaziestamppot

Schartongrol met Duglérésaus

Koek

WOENSDAG

17 april

Brocollisoep

Gestoofde erwten en wortelen

Kaasburger met vleesjus

Natuuraardappelen

Koek

DINSDAG

23 april

Wortel-pastinaaksoep

Rode kool met appel

Kipfilet met vleesjus

Natuuraardappelen

Melkproduct

WOENSDAG

24 april

Erwtensoep

Brusselse stamppot

Cordon bleu met vleesjus

Fruit

VRIJDAG

26 april

Bloemkoolsoep

Provençaalse venkel

Gevogelte blinde vink

Rijst

Fruit

Vervoer

Wil je graag komen eten of om deelnemen aan een activiteit, maar is je mobiliteit beperkt? Maak dan gebruik van vervoer met een van onze busjes.

Registreren

Enkel inwoners van Wetteren en geregistreerde bezoekers kunnen vervoer aanvragen. Je laten registreren neemt niet veel tijd in beslag en kan je doen tijdens de openingsuren van het antennepunt, via 09 366 02 42 of via dienstencentrum @wetteren.be. Registreer je telefonisch of per mail? Meld je dan bij een volgende bezoek aan bij het onthaal en breng zeker je identiteitskaart mee voor een vlotte registratie.  

Kostprijs

Een rit heen en terug kost 3 euro. Het vervoer wordt gefactureerd per kwartaal.

Aanvragen

Vraag je vervoer aan op het moment dat je de maaltijd of de activiteit boekt. Dat moet minimaal drie werkdagen voor de activiteit en/of maaltijd, via het antennepunt, 09 366 02 42 of dienstencentrum@wetteren.be. Een medewerker belt je op om het vervoer te plannen.

Vrijwilligers gezocht

Maak je graag deel uit van ons vrijwilligersteam? We zijn op zoek naar enthousiaste bar- en keukenmedewerkers, maar ook naar creatieve vrijwilligers! Wij zijn dankbaar voor elk engagement, laat het ons weten via dienstencentrum@wetteren.be of 09 366 02 42.

Nieuwsbrief Wetteren Ten Ede

Contactinfo