Buurtwerking lokaal dienstencentrum De Koffiebranderij

Zorgzame buurten - Project 'ZoWe'

'ZoWe' staat voor 'Zorgzaam Wetteren' en is een proefproject dat loopt in Wetteren Ten Ede. We willen hiermee de sociale samenhang versterken, de nood aan zorg opsporen en bewoners stimuleren om elkaar te helpen met kleine acties. We werken daarvoor met buurtvrijwilligers als anker, lokale verenigingen en professionele (zorg)partners. Na de opstart in Ten Ede willen we zorgzame initiatieven opstarten in andere deelgemeenten en buurten om een ‘zorgzaam Wetteren’ te realiseren voor alle inwoners.

Nieuwsbrief Wetteren Ten Ede

Buurtrestaurant

Ga naar het menu van het buurtrestaurant in Wetteren Ten Ede.

Buurtbabbels

Tijdens de buurtbabbels leer je buren beter kennen, kan je genieten van een drankje en een babbel en wie wil kan ook deelnemen aan een activiteit of infosessie. 

Je vindt ons elke laatste vrijdag van de maand van 14 uur tot 16.30 uur in het buurthuis van Ten Ede (Heusdensteenweg 6).

Wil je deelnemen aan een activiteit? Schrijf je dan ten laatste de vrijdag voordien vóór 12u in via het Lokaal Dienstencentrum De Koffiebranderij.

28 juli

Spelletjesnamiddag met volksspelen en reuzespelen

3 euro

Spelplezier verzekerd voor jong en oud met onze volksspelen en reuzespelen.

25 augustus

Muziekbingo

3 euro

De balletjes gaan aan het rollen tijdens onze muziekbingo. Herken jij de deuntjes? Wie weet ga je naar huis met een leuke prijs.

29 september

Initiatie Linedance


3 euro

 

Haal die dansbenen boven en doe mee aan een initiatie linedance. Christiane leert je alle pasjes!

27 oktober

Infosessie huidverzorging i.s.m. Avansa

Gratis

Wat is onze huid en wat doet ze allemaal voor ons? Niemand ziet graag haar/zijn huid verouderen. We geven je dan ook graag praktische tips om huidveroudering te vertragen en er zolang mogelijk stralend uit te zien.

24 november

Bloemschikken

15 euro

We maken een mooi herfststuk. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben. Onze vrijwilligers begeleiden je stap voor stap. Schrijf je tijdig in.

Uitzonderlijk 22 december

Kerstfeest

5 euro

Kom de kerstsfeer al een beetje opsnuiven en geniet van een lekker stukje taart en live muziek.

Contactinfo