BizLocator: op zoek naar ruimte ?

Wat?

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsactiviteiten, handels- of horecazaak? Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een geschikte plek. In het kader van kernversterking zal in eerste instantie gezocht worden naar beschikbare ruimte in de binnenstad. Economische activiteiten die vanwege hun aard niet verenigbaar zijn met de kenmerken van het woon-winkelgebied, worden bij voorkeur ingeplant op bedrijventerreinen.

Hoe helpen wij je verder?

Wij adviseren je graag bij het nemen van een beslissing, rekening houdend met mobiliteit, vergunningen en beschikbare locaties. We bekijken samen met de bevoegde ambtenaren onder meer in welke bestemmingszone van het gewestplan een pand gelegen is, want niet alle activiteiten kunnen om het even waar worden uitgeoefend.

Bedrijfsruimte te koop/te huur:

BizLocator brengt een overzicht van leegstaande winkelpanden, horecazaken, kantoren, industriële loodsen en bedrijfsgronden in Wetteren. Ook kleine kantoren of magazijnen, die ter beschikking worden gesteld aan startende en kleine ondernemingen, worden in BizLocator opgenomen. BizLocator wordt dagelijks automatisch geactualiseerd.

Heb je zelf een bedrijfspand te koop of te huur, dan kun je dit laten publiceren op BizLocator.

 

Contactinfo