Stuyvenberg

In het meerjarenplan 2020-2025 van het lokaal bestuur Wetteren staat het project voor de wijk als volgt beschreven: “We verrichten een grondige buurtrenovatie en opwaardering van de wijk Stuyvenberg tegen eind 2025. Om dat te realiseren starten we een participatieproject met alle belanghebbenden op.”

In jullie wijk gaan we de komende jaren de aansluiting van riolering verbeteren en we kijken wat er beter kan op vlak van mobiliteit en wonen. Samen met jullie werken we aan een mooier straatbeeld en een sterker buurtgevoel. We koppelen het project aan verschillende acties rond woonkwaliteit, toegankelijkheid en duurzaamheid.

Hier vind je alle informatie over het project, activiteiten ... en je kan er ook je mening geven over de verschillende onderwerpen.

Stuyvenberg renoveert meer

Je denkt eraan om je woning grondig te renoveren, maar je weet niet waarmee te beginnen? Een renovatiecoach helpt je gratis met een volledige doorlichting van je woning en gaat samen met jou op zoek naar mogelijkheden om je woonkwaliteit te verhogen en ze energiezuiniger te maken. Je kiest nog altijd zelf welke werken je uiteindelijk wilt uitvoeren. Als je dat wilt, zoeken wij de meest geschikte aannemer voor jouw gekozen project. We laten je ook weten op welke premies je recht hebt en hoe je die kan aanvragen.

Lees hier meer over Stuyvenberg renoveert meer en schrijf je in.

Contact