Lokale markt

Elke laatste vrijdag van de maand is er lokale markt in Wetteren Ten Ede. De markt staat voor lekker, lokale standhouders én vers. De markt past ook binnen de doelstelling van ons Klimaatplan. 

De marktkramers

Waar en wanneer

Je vindt de lokale markt elke laatste vrijdag van de maand op het Dorp van Ten Ede. De markt begint om 15 uur en eindigt om 19 uur (april tot september) of 18 uur (oktober tot maart).  

Mobiliteit 

Er leiden verschillende fietsmogelijkheden naar Ten Ede. Parkeren is ook geen probleem in de omgeving van Ten Ede Dorp.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan cash, via de bank-app of Payconiq. Bij o.a. Microbrouwerij De Backer en De Kortenboshoeve kan je ook de Wetterse cadeaubon gebruiken!

Buurtbabbels

De collega's van Lokaal Dienstencentrum De Koffiebranderij organiseren op hetzelfde moment (elke laatste vrijdag van de maand), de Buurtbabbels. Die gaan afwisselend door in het Buurthuis van Ten Ede en in Bistro 3 (bistro in Residentie Ten Ede) en zijn gericht op ouderen of mensen met een beginnende zorgbehoefte. Lees meer over de activiteiten van het lokaal dienstencentrum. 

Wil je een standplaats aanvragen?

Wil je graag deelnemen als marktkramer en heb je producten die aansluiten bij de visie van de markt?  Neem dan contact op via economie@wetteren.be.

 

Contactinfo