Praktische info vakantiekampen

Inschrijven

Inschrijven voor vakantiekampen kan online via reservaties.wetteren.be. Om in te schrijven moet je eenmalig een account aanmaken. Je kan het account voor het hele gezin aanmaken. Dat kan je ook op voorhand doen. Zijn je kinderen in voorgaande jaren al naar een kamp of naar het speelplein geweest? Dan hoef je geen nieuw account aan te maken, maar je moet wel de medische fiche opnieuw controleren, anders kan je niet inschrijven. 

Lukt het je niet online of heb je problemen met je account? Bel dan 09 369 84 70. Een medewerker van de sportdienst helpt je verder op weg. 

Praktische info

Het kamp gaat elke dag door van 9 tot 16 uur.

Er is elke dag opvang in de oude sporthal voorzien van 7.30 tot 9 u. en van 16 tot 18 u. 

Meebrengen

Wat moet je meebrengen als je op kamp komt?

 • Een lunchpakket
 • Een gezond tussendoortje en drankje voor de kleine pauzes
 • Zonnecrème en een petje om je te beschermen tegen de zon
 • reservekledij
 • Een extra paar sportschoenen voor in de sporthal
 • Drinkfles of beker met naam
 • Als de kinderen gaan zwemmen, delen we dat de dag voordien mee. Meebrengen: aansluitende zwemkledij (losse zwemshorts zijn niet toegelaten!), een handdoek en eventueel zwembandjes.

Na elk kamp vinden wij heel wat jassen, mutsen, sjaals, truien … terug die van niemand lijken te zijn. Misschien kunnen jullie ons helpen door alle spullen te voorzien van een naam of te labelen? Alvast bedankt!

Bedrag

Je betaalt 20 euro per dag. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal dagen.  

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met de pas betaal je minder voor een vakantiekamp. Denk je u dat je in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het Sociaal Huis. Daar bekijken ze samen met jou de mogelijkheden en berekenen ze of je een UiTPAS kan krijgen. 

Uitzonderingen

 • Annuleren voor de start van het kamp kan, maar slechts tot 2 maanden op voorhand. Later wordt het bedrag niet terugbetaald. 
 • Annuleren tijdens het kamp kan enkel in geval van ziekte. Verwittig de kampverantwoordelijken of de sportdienst ten laatste de dag zelf en bezorg het doktersbriefje of geldig bewijs binnen de drie werkdagen aan de kampverantwoordelijke of aan de onthaalmedewerker van de sporthal. Het aantal gemiste dagen wordt integraal terugbetaald.
 • Als er voor een kamp te weinig inschrijvingen zijn, moeten we het afgelasten. We verwittigen iedereen die zich inschreef en betalen het inschrijvingsgeld terug.
 • De kampen vinden bijna allemaal plaats in sporthal De Warande (Warandelaan 14B, 9230 Wetteren), met uitzondering van het paardrijkamp.

Meer info?

Sporthal De Warande, Warandelaan 14B Wetteren, onthaal.sporthal@wetteren.be of 09 369 84 70

 

Contactinfo