Zomerbraderie op 24 en 25 juni


Op zaterdag 24 en zondag 25 juni 2023 organiseren we samen met de lokale handelaars een zomerbraderie met mooie kortingen, gezellige animatie en verschillende springkastelen op de Markt! Zaterdag starten we om 10 uur, zondag om 11 uur. We eindigen beide dagen om 18 uur.

Braderieprijzen

Wie zegt braderie, denkt aan mooie kortingen! De handelaars van de Florimond Leirensstraat, de Stationsstraat, de Zeshoek, de Hekkerstraat, de Kerkstraat en de Hoenderstraat zullen je niet teleurstellen! Ze staan voor hun winkel met kraampjes, waar je mooie stuks op de kop kan tikken aan braderieprijzen. Ideaal dus om nog enkele zomeroutfits of leuke spullen te scoren!

Animatie en springkastelen

We voorzien de winkelstraten van gezellige straatanimatie, grime, kinderkapsalons voor knotsgekke kapsels en zelfs een dansoptreden en dansworkshops. We toveren onze Markt ook om tot een heus springkastelen-plein en enkele kermismolens. Plezier voor jong en oud!

Lokale Helden

De horecazaken in het centrum knallen mee tijdens de zomerbraderie! Ze verwelkomen je met optredens van eigen bodem onder de noemer 'Lokale Helden'! Op zaterdag 24 en zondag 25 juni kunnen jullie in verschillende horecazaken een gratis optreden meepikken.

Zaterdag 24 juni:

  • Posthotel: The Karma Collective - 13 uur
  • Lemon Bar: Delta Crash - 20.30 uur
  • 't Wetteraarke: Michael Angelo - 19 uur

Zondag 25 juni:

  • Café Reynaert: dj Arnold De Zwarte - vanaf 10 uur
  • Markt 17: Het Kalinka Ensemble - 11 tot 14 uur
  • Mr. Gustaaf: Radio London - 15 uur
  • De Beurs: Wise Men, She Said - 16 tot 18 uur
  • De Goudmijn: Moustash - 17 uur
  • Cultuurcafé Nova: PD Martin - 18 uur

Parkeren en verkeersvrije centrumstraten

Het is zomer, kom zoveel mogelijk met de fiets! We voorzien extra fietsenstallingen op de Markt. Parkeren met de auto kan zoals altijd in parking de Scheldekaai, op Den Berg, het Zeshoekplein (enkel op zaterdag want op zondagnam is het rommelmarkt), aan het Stationsplein, Felix Beernaertsplein …

De Stationsstraat, Florimond Leirensstraat, Hoenderstraat, Kerkstraat,  Hekkerstraat, Van Cromphoutstraat, de Libbrechtstraat en de Vilain XIIII-straat zijn op zaterdag 24 juni van 8 tot 19 uur parkeervrij en van 9 tot 19 uur verkeersvrij. Op zondag 25 juni zijn diezelfde straten parkeervrij van 9 tot 19 uur. 

Op de Markt zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn van zaterdag 24 juni om 9 uur tem zondag 25 juni om 23 uur. We leiden het verkeer om langs de Scheldedreef via de Aard, Moerstraat en Korte Bergstraat (op zaterdag 24 en zondag 25 juni tijdelijk tweerichtingverkeer) om zo naar parking Berg te rijden. Het verkeer komende van parking Berg zal tijdens de braderie enkel weg kunnen via de Korte Bergstraat in de richting van Vijverstraat en Moerstraat want er is ook braderie in de Hoenderstraat, dus de verbinding naar de Jagerstraat zal afgesloten zijn.

Na de braderie zal enkel de Markt op zaterdag 24 en zondag 25 juni niet toegankelijk zijn omdat de springkastelen het hele weekend op de Markt blijven liggen. Komende van parking Berg zal er langs de Florimond Leirensstraat en de Van Cromphoutstraat wel doorgaand verkeer mogelijk zijn.

Contactinfo