Zitdagen in het lokaal dienstencentrum

Zitdag Rijksdienst voor Pensioenen

Elke eerst donderdag van de maand kan je met al je vragen over je pensioen terecht bij de ambtenaar van de Rijksdienst voor Pensioenen. 

Maak een afspraak telefonisch via de gratis Pensioenlijn 1765. De medewerker bekijkt eerst of hij je via de telefoon verder kan helpen. Als dat niet het geval is, kan je een afspraak vastleggen. 

Zitdag eerstelijnspsycholoog voor 65+

Ben je 65 jaar of ouder en ervaar je slaapproblemen, gevoelens van eenzaamheid, stress ..?  Kamp je met het verlies van een partner, ziekte …?

Met milde psychische klachten kan je bij de eerstelijnspsycholoog, Lisa De Milde, terecht voor een kortdurend psychologisch aanbod. Gemiddeld zijn een vijftal gesprekken voldoende om op eigen kracht het evenwicht terug te vinden en te behouden. Als je meer of intensievere begeleiding nodig hebt, verwijst Lisa je door. 

Een standaardgesprek duurt 50 min en kost, afhankelijk van jouw inkomen, 11 euro of 4 euro. Breng naar de eerste afspraak je identiteitskaart en een klevertje van de mutualiteit mee.

Asfpraak

Lisa werkt op afspraak, telkens op maandag tussen 9 en 17 uur. Maak je afspraak via de telefoon op 0493 39 88 00 of via e-mail naar elp.ouderen@elzscheldekracht.be.

Vervoer

Heb je geen vervoer om naar De Koffiebranderij te komen? Dan helpen we je graag verder via de Minder Mobielen Centrale.

In uitzonderlijke situaties komt Lisa ook aan huis of komt ze langs in het Woonzorgcentrum of Dagverzorgingscentrum. 

Contactinfo