jeugdhuis


cordonnierIn 2021 zal er een nieuw jeugdhuis openen in Cordonnier. Er was vanuit jongeren veel vraag naar een nieuw jeugdhuis in Wetteren, waar je op een laagdrempelige manier je vrienden kan ontmoeten. In Cordonnier krijgt niet alleen de Kunstacademie een plaats, maar zal er ook een jeugdhuis en repetitieruimte zijn. Het jeugdhuis en de repetitieruimte bevinden zich in de halfverzonken kelder.  

Een jeugdhuis bestaat voor en door jongeren, dus met alleen een gebouw zijn we er niet. Jij kan hier ook iets in betekenen, want een jeugdhuis leeft door vrijwilligers: aan de bar, tijdens activiteiten of vorming, maar ook in het bestuur. Voor de opstart van het jeugdhuis zijn we nu op zoek naar een bestuur. Hoe dit precies eruit zal zien, ligt aan jullie. Formaat, de koepel van jeugdhuizen zal ons begeleiden bij de opstart van het jeugdhuis. 

Of je nu vrijwilliger wil worden of gewoon langs wil komen in het jeugdhuis, we hebben jouw mening nodig. Samen kunnen we een jeugdhuis maken waar iedereen zich thuis zal voelen. Kom daarom je mening geven op het startmoment op 5 mei om 19.00 uur. Het Facebookevent voor dit event vind je hier: https://www.facebook.com/events/3228121160748374 

Hieronder vind je de link voor de zoommeeting van woensdag.

Join Zoom Meeting

https://formaat-be.zoom.us/j/95525087752

Ben je geïnteresseerd of heb je al vragen? Laat dan je gegevens achter op www.wetteren.be/vrijwilliger-jeugdhuis . We zullen je dan betrekken en informeren bij de rest van het traject!

affiche jeugdhuis

Contactinfo