Chauffeurs gezocht

Lokaal dienstencentrum De Koffiebranderij is op zoek naar vrijwillige chauffeurs.

Jouw profiel

Heb je enkele uren per week vrij? Wil je graag mensen rondom jou helpen? Heb je een eigen wagen ter beschikking? Of wil je rijden met het busje van het MMC?  Ben je gemakkelijk bereikbaar via telefoon of per email? Dan is chauffeur bij de Minder Mobielen Centrale misschien wel iets voor jou!

Taakomschrijving

De Minder Mobielen Centrale (MMC) is een vervoersdienst voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen. De leden kunnen beroep doen op deze dienst voor volgende zaken: familiebezoek, afspraak bij de dokter, kappersbezoek, naar de winkel, .... Hiervoor heeft de Minder Mobielen Centrale afspraken met vrijwillige chauffeurs die hen met hun eigen wagen of met het busje van het MMC leden willen vervoeren.

Momenteel is de vraag groter dan het aanbod, vooral voor het busje van het MMC. We hebben niet altijd even veel chauffeurs beschikbaar en zijn daarom op zoek naar enthousiaste vrijwillige chauffeurs!

Je wordt steeds vooraf gevraagd of je de rit wel kan doen of niet. Lukt een rit voor jou niet? geen probleem, dan zoeken we naar een andere chauffeur!

Als chauffeur met de eigen wagen krijg je € 0,35 per gereden kilometer. Je auto is omnium verzekerd tijdens de op voorhand aangevraagde ritten en je krijgt een pak dankbaarheid van mensen die zonder jou niet op hun bestemming geraken!

Als chauffeur met het busje van het MMC ontvang je een vrijwilligersvergoeding per 25 uitgevoerde ritten.

Contact

Maak een afspraak met de centrale verantwoordelijke via dienstencentrum@wetteren.be of 09/366 02 42

chauffeur

Contactinfo