Bewegwijzering

Bewegwijzering langs gemeentewegen

Bewegwijzering langs gemeentewegen, vraag je aan via het platform Eagle. De gemeente keurt je aanvraag goed (of af). Je mag de bewegwijzering dan in de week voor het evenement aanbrengen en moet ze binnen de acht dagen na het evenement weer verwijderen.

Bewegwijzering langs gewestwegen

Voor bewegwijzering langs gewestwegen heb je de toelating van de Vlaamse Overheid nodig. Download het aanvraagformulier en voeg het toe bij je aanvraag via de dropbox in het digitaal evenementenloket.

Overzicht van de gewestwegen: Kalkensteenweg, Dendermondesteenweg, Wegvoeringstraat, Achttien augustuslaan, Acaciastraat, Zuidlaan, Kwatrechtsteenweg, Noordlaan, Brusselsesteenweg, Oosterzelesteenweg, Massemsesteenweg, Gentsesteenweg, Fl. Beernaertsplein, Westremstraat.

 

 

 

Regelgeving

Het plaatsen van publiciteitsmiddelen / bewegwijzering op het domein van de gewestwegen is slechts in zeer bepaalde gevallen toegestaan en enkel mits het bekomen van een voorafgaande domeinvergunning van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer vindt u de wetgeving over publiciteit langs gewestwegen((opent in nieuw venster))

Contactinfo