Bewegwijzering

Tijdelijke publiciteit en/of bewegwijzering langs gemeentewegen

Tijdelijke publiciteit of bewegwijzering langs gemeentewegen, vraag je aan via het platform Eagle

Tijdelijke publiciteit en/of bewegwijzering langs gewestwegen

Voor tijdelijke publiciteit of bewegwijzering langs gewestwegen heb je de toelating van de Vlaamse Overheid nodig en van het lokaal bestuur.

Sinds 1.05.23 kan je uw aanvraag bij het Agentschap Wegen en Verkeer enkel nog overmaken via een online tool van het Agentschap Wegen en Verkeer, hierbij de link: https://wegenenverkeer.be/adviezen-vergunningen

Voeg deze vergunning aan uw Eaglebe dossier toe via de dropbox, enkel op deze manier kan u naast de toelating van het Agentschap Wegen en Verkeer ook een toelating krijgen van het lokaal bestuur.

Overzicht van de gewestwegen: Kalkensteenweg, Dendermondesteenweg, Wegvoeringstraat, Achttien augustuslaan, Acaciastraat, Zuidlaan, Kwatrechtsteenweg, Noordlaan, Brusselsesteenweg, Oosterzelesteenweg, Massemsesteenweg, Gentsesteenweg, Fl. Beernaertsplein, Westremstraat.

 

Heb je vragen hierover? Contacteer het AWV via wegenenverkeer.be/districten

 

 

 

 

Regelgeving

Het plaatsen van publiciteitsmiddelen / bewegwijzering op het domein van de gewestwegen is slechts in zeer bepaalde gevallen toegestaan en enkel mits het bekomen van een voorafgaande domeinvergunning van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Op de website van het Agentschap Wegen en Verkeer vindt u de wetgeving over publiciteit langs gewestwegen((opent in nieuw venster))

Contactinfo