Aanvraagformulier e-reader

STAP 1: Ga na of de e-reader beschikbaar is
- Zoek hiervoor in onze catalogus op ‘e-reader’
- Er is een toestel aanwezig? Ga dan verder naar stap 2
- Zijn alle e-readers uitgeleend? Je kan je aanvraag indienen en krijgt dan van ons een mail als er een toestel beschikbaar is.

BELANGRIJK:

Voor het ontlenen van een e-reader wordt een reservatiekost van €1 aangerekend.

De uitleen termijn van een e-reader is dezelfde als die van een gewoon boek. Je kan een toestel en alle e-boeken tot 9 weken verlengen, tenzij het gereserveerd is. Je kan het toestel niet zelf reserveren via de catalogus, dit gebeurt via het aanvraagformulier dat je indient.

Let wel op een e-reader en e-boek volgt het normale uitleensysteem zoals omschreven in het reglement. Dat betekent dat bij het te laat inleveren een boete per materiaal wordt aangerekend.

Op voorwaarde dat er een e-reader aanwezig is op het moment van je aanvraag, zal je e-reader klaarliggen aan de balie de dag na je aanvraag. Je krijgt hiervoor nog een e-mail ter bevestiging. Het afhalen van de e-reader kan enkel tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Een e-reader terug binnen brengen dient tijdens de openingsuren van de bibliotheek te gebeuren. Plaats het toestel niet in de inleverkast of inleverbus, maar geef dit af aan de balie.

STAP 2: Vul jouw gegevens in

STAP 3: Kies je e-boeken

TIP: Je kan kiezen uit deze titels.  Een andere titel lezen?  Dan kan je een aankoopsuggestie doen.

OPGELET: Ook hier moet je de beschikbaarheid van het e-boek nagaan in de catalogus. Er kunnen maximum tien boeken op een e-reader geplaatst worden. Als een boek reeds uitgeleend is op een ander toestel dan kunnen wij dit niet uitlenen.

  • 1Gegevens
  • 2Overzicht
  • 3Bevestiging