Aanleg fibernetwerk gestart

3
nov
2021

Aannemer APK is - in opdracht van Fiberklaar - gestart met de werken voor de aanleg van een fibernetwerk in Wetteren. 

Gratis aansluiting

Tijdens de campagne van Fiberklaar in onze gemeente koos een op vijf Wetteraars voor fiber. Dankzij dat enthousiasme kan Fiberklaar het open fibernetwerk in Wetteren aanleggen en geven ze iedereen in het aan te leggen gebied de kans om hun woning gratis aan te sluiten. Dus ook als je nog geen fiberabonnement afsloot, krijg je nog de kans om je woning fiberklaar te maken, zonder abonnementsverplichting. 

Informatie over de werken

In de straten waar gewerkt wordt, krijgen de bewoners informatie in hun brievenbus. Als de werken starten in jouw buurt, komt de aannemer APK Group eerst bij je langs. Als je nog niet intekende op een fiberabonnement, kan je op dat moment nog kiezen voor een fiberaansluiting zonder abonnement. Zo vermijden we dat er later nieuwe infrastructuurwerken moeten komen als inwoners alsnog naar fiber willen overstappen in de toekomst.

Vragen over de werken?

Aannemer APK Group voert de werkzaamheden in Wetteren uit. Heb je vragen over de aanleg van fiber in jouw buurt? Ervaar je problemen of storingen door de werken in de straat? Neem dan rechtstreeks contact op met aannemer APK Group via apk.wetteren@fiberklaar.beof het gratis nummer 011 349 008 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Voor algemene vragen over de fiberaansluiting kan je bij Fiberklaar terecht via service@fiberklaar.be of 078 31 99 87 of surf naar https://fiberklaar.be/wetteren

Meer informatie over de aanleg vind je ook op de website van Fiberklaar

Contactinfo