Warme maaltijden


Restaurant LDC De Koffiebranderij

Elke werkdag kan je tussen 11.30 en 13 uur in De Koffiebranderij genieten van een warme maaltijd die bestaat uit: soep, hoofdgerecht, dessert en plat of bruisend water aan tafel.

Kostprijs

Een maaltijd kost 9 euro. Mensen met recht op verhoogde tegemoetkoming, betalen 6 euro voor een maaltijd. 

Reserveren

Reserveren is verplicht en kan tot één werkdag op voorhand (voor 13 uur) aan de balie van het lokaal dienstencentrum.

Je kan ook reserveren via telefoon op 09 366 02 42 of via e-mail naar dienstencentrum@wetteren.be.

Maandmenu april

 

SOEP

HOOFDGERECHT

DESSERT

MAANDAG

1 april

 

 

 

LDC gesloten

Paasmaandag

 

DINSDAG

2 april

Seldersoep

Braadworst

Prei

Peterselieaardappelen

Ijsje

 

WOENSDAG

3 april

Peterseliesoep

Visgyros

Champignons

Courgettes

Frieten

Kaasje

DONDERDAG

4 april

Tomatensoep

Rode bietburger

Pastinaak in room

Peterselieaardappelen

Fruit

 

VRIJDAG

5 april

Seldersoep

 

Beenham op Provençaalse wijze

Aardappel in de schil

Roompudding
    

MAANDAG

8 april

Tomatensoep met basilicum

Kalkoenragout

Erwten en wortelend

Peterselieaardappelen

Fruit

DINSDAG

9 april

Raapsoep

 

Fishsticks

Mosterdsaus

Spinaziestamppot

Flan caramel

WOENSDAG 

10 april

Venkelsoep

 

Spaghetti bolognaise

Fruit

 

DONDERDAG

11 april

Preisoep

Hamburger Béarnaise

Sla en tomaat

Frieten

Pudding

 

VRIJDAG

12 april

Pastinaaksoep

Kipreepjes met gember, kokosmelk courgettes en champignons

Natuuraardappelen

Yoghurt
    

MAANDAG 

 15 april

Erwtensoep

Visrolletjes op Oostendse wijze met mossel en garnaal

Puree met kruidenolie

Ananas op sap

DINSDAG 

16 april

Kippenbouillonsoep met pasta

Kalfsburger

Spruiten

gekookte aardappelen

Ijsje

WOENSDAG 

17 april

Broccolisoep

Varkensreepjes zoetzuur

Gemengde sla

Frieten

Rijstpap

DONDERDAG

18 april

Knolseldersoep

Chipolata

Rode kool

Natuuraardappelen

Fruit

 

VRIJDAG

19 april

Paprikasoep

Tilapiafilet

Juliennegroenten

Krielen met peterselie

Yoghurt
    

MAANDAG

22 april

Witloofroomsoep

Varkensblokjes

Bloemkool

Natuuraardappelen

Fruitsalade

DINSDAG

23 april

Ajuinsoep

Vispannetje met Provençaalse courgettes

Puree

Vanilleflan

WOENSDAG

24 april

Tomatensoep

Goudaschijf

Gebakken appelen

Natuuraardappelen

Griesmeelpudding

DONDERDAG

25 april

Bloemkoolsoep

Kalkoenschnitzel met basilicumsaus

Gemengde sla

Frieten

Fruit

VRIJDAG

26 april

Peterseliesoep

Asperges op Vlaamse wijze

Ham en eieren

Krielaardappelen

Chocolademousse 

 

 

 

 

 

MAANDAG

29 april

Tomatensoep

Buikspek

Ajuinsaus

Savooistamppot

Ijsje

 

DINSDAG

30 april

Erwtensoep met gerookt spek

Frikandon

Peren met vanille

gekookte aardappelen

Roompudding

 

WOENSDAG

1 mei 

 

LDC gesloten

Dag van de Arbeid

 

 

 

 

 

 

 


 

 


Restaurant Antennepunt De Palulen

Eke dinsdag woensdag en laatste vrijdag van de maand kan je in ons antennepunt tussen 12 en 13 uur terecht voor een dagschotel voor 9 euro. Mensen met eenverhoogde tegemoetkoming betalen 6 euro. Ons antennepunt is na de maaltijd nog open tot 16 uur.

Inbegrepen in de prijs van een maaltijd:

  • soep
  • hoofdgerecht
  • dessertje
  • water
  • fijn gezelschap

Reserveren

Verplicht via dienstencentrum@wetteren.be of 09 366 02 42. Reserveer ten laatste de dinsdag de week voordien, tot 13 uur. Bijvoorbeeld: een maaltijd op dinsdag 27 februari reserveer je op dinsdag 20 februari. Een maaltijd op vrijdag 2 maart reserveer je ook op dinsdag 20 februari!

Maandmenu april

 SOEPHOOFDGERECHTDESSERT

DINSDAG 

2 april

Dagsoep

Spinazie in roomsaus

Kalkoenlapje - vleesjus

Natuuraardappelen

Dessert

WOENSDAG

3 april

Dagsoep

Broccolimix gestoofd

Gevogelte braadworst met vleesjus

Natuuaardappelen

Dessert

DINSDAG

9 april

Dagsoep

Kipfilet met Provençaalse saus

Elleboogjes pasta

Dessert

WOENSDAG

10 april

Dagsoep

Gestoofde snijbonen 

Kalfsburger met vleesjus

natuuraardappelen

Dessert

DINSDAG

16 april

Tomatensoep met balletjes

Spinaziestamppot

Schartongrol met Duglérésaus

Koek

WOENSDAG

17 april

Brocollisoep

Gestoofde erwten en wortelen

Kaasburger met vleesjus

Natuuraardappelen

Koek

DINSDAG

23 april

Wortel-pastinaaksoep

Rode kool met appel

Kipfilet met vleesjus

Natuuraardappelen

Melkproduct

WOENSDAG

24 april

Erwtensoep

Brusselse stamppot

Cordon bleu met vleesjus

Fruit

VRIJDAG

26 april

Bloemkoolsoep

Provençaalse venkel

Gevogelte blinde vink

Rijst

 

 

Fruit

 

 

Maandmenu mei

 

SOEP

HOOFDGERECHT


DESSERT

DINSDAG

7 MEI

Kervelsoep

 

Knolselder in kaassaus

Kalfsburger – vleesjus

Natuuraardappelen

Dessert

WOENSDAG

8 MEI

Erwtensoep

Regenboogwortelen gestoofd

Boomstammetje – vleesjus

Natuuraardappelen

 

 

Dessert

DINSDAG
14 MEI

Bloemkoolsoep

 

Spinazie in room

Krokantje van gevogelte – vleesjus

Natuuraardappelen

 

Dessert

WOENSDAG

15 MEI

Wortel pastinaaksoep

Snijbonen gestoofd

Kalkoenfilet – Champignonsaus

Natuuraardappelen

Dessert

 

SOEP

HOOFDGERECHT

DESSERT

 

DINSDAG

21 MEI

 

Tomaatgroentesoep

 

Provençaalse saus

Rundsburger

Rijst

 

Dessert

WOENSDAG

22 MEI

Seldersoep

Erwten en wortelen gestoofd

Kipfilet – vleesjus

Natuuraardappelen

Dessert

 

DINSDAG

28 MEI

 

Broccolisoep

 

Visblokjes met paprikasaus

Groentepuree

 

Dessert

 

WOENSDAG

29 MEI

 

Wortelsoep

Rode kool met appel

Cordon bleu – vleesjus

Natuuraardappelen

Dessert

 

VRIJDAG
31 MEI

 

Tomatensoep met balletjes

Duo van boontjes gestoofd

Kalfsburger – vleesjus

Aardappelpuree

Dessert

Contactinfo