Werken bij Lokaal Bestuur Wetteren

Contact

Wil je werken bij gemeente of OCMW Wetteren? Alle lopende vacatures bij het Lokaal Bestuur vind je bij de nieuwsberichten bovenaan deze pagina!  

Lokaal Bestuur Wetteren is een organisatie die met ruim 500 medewerkers bouwt aan Wetteren en het welzijn van de 26.000 inwoners. Het Lokaal Bestuur biedt heel wat meer dan de klassieke dienstverlening van een doorsnee gemeente: een bruisend sportdomein De Warande met overdekt én openluchtzwembad, een goed uitgeruste sporthal en heel wat andere sportfaciliteiten, een levendig cultureel centrum Nova, een kunstacademie waar muziek, woord en beeldende kunst aan bod komen, een bibliotheek met drie filialen, een toeristisch infopunt, de gemeentelijke kleuterschool 't Kleuterboompje, lokaal dienstencentrum De Koffiebranderij, woonzorgcentrum Schelderust, assistentiewoningen Scheldezicht, een dienstenchequebedrijf, het Huis van het Kind, drie initiatieven buitenschoolse kinderopvang, kinderdagverblijf De Kleine Prins en speelplein WESP.

VAcatures

Centraal in de werking staan de vier waarden: Samenwerking, Professionaliteit, Enthousiasme en Klantgerichtheid

Lokaal Bestuur Wetteren is daarnaast ook een organisatie in volle verandering. De hele organisatiestructuur zit in een transitiefase, met de invoering van een nieuw organogram met alle daarbij horende personeelswissels. Er komen nieuw samengestelde teams, met nieuwe leidinggevenden: de teamcoaches. Team- en departementoverschrijdend samenwerken moet een automatisme worden. 

Lokaal Bestuur Wetteren waakt over gelijke kansen, een gelijke behandeling en een gelijke toegang tot de selecties voor al wie solliciteert. Onze selectieverantwoordelijken besteden de nodige aandacht aan diversiteit en gelijke kansen. Bij elke vacature meten we wat je kan en wat je weet, op een neutrale manier. Je huidskleur, geslacht, leeftijd of handicap, …, spelen geen rol. 
Al onze jobs staan open voor mannen en vrouwen. Sommige woorden in de vacatures staan echter in de mannelijke vorm, omdat dit makkelijker te lezen is.

Via deze link vind je een overzicht van bedrijven die in Wetteren op zoek zijn naar nieuwe mensen.

Via deze link of via het formulier verder op deze pagina kan je spontaan solliciteren voor een vaste of tijdelijke job, een vakantiejob of een stage. 

Hier vind je de algemene toelatings- en aanwervingsvoorwaarden voor een sollicitatie bij Lokaal bestuur Wetteren

Onze rechtspositieregelingen vind je via deze links: