Vacature Vrijwillige Ambulanciers

21
sep
2021

Voor de versterking van de ziekenwagendienst en de aanleg van een wervingsreserve voor de ziekenwagendiensten Aalst, Geraardsbergen, Ninove, Wetteren en Wichelen zoekt de Hulpverleningszone Zuid-Oost (Oost-Vlaanderen) vrijwillige hulpverlener-ambulanciers of verpleegkundige-ambulanciers.

Wat is de Hulpverleningszone Zuid-Oost?

De Hulpverleningszone Zuid-Oost (Oost-Vlaanderen) vormt sinds 1 januari 2015 een hulpverleningszone met de brandweer- en ziekenwagenposten die bescherming bieden aan de steden en gemeenten groot Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Geraardsbergen, Haaltert, Laarne, Lede, Lierde, Ninove, Wetteren en Wichelen.


Wie zoeken zij? 

De hulpverleningszone legt momenteel een wervingsreserve aan voor vrijwillige ambulanciers. Bachelor verpleegkundigen, houders van een bijzondere beroepstitel intensieve zorg & spoedgevallenzorg en artsen (in opleiding) zijn ook zeer welkom om onze professionele hulpverlening te ondersteunen.

Interesse?

Bekijk dan alle informatie in de bijlage en stuur je sollicitatie ten laatste op 24 oktober 2021 naar personeelsdienst@zonezuidoost.be

Meer uitgebreide informatie over de functiebeschrijving, het takenpakket en de selectieprocedure vind je in de infobundel.

Contactinfo