School in zicht: infosessie

1
feb
2019

Wat?

Op zoek naar een goede kleuter- en basisschool in je buurt? School in zicht geeft ouders de kans om samen met andere ouders de centrumscholen van binnenuit te leren kennen. De vzw streeft naar een gezonde sociale mix in de Wetterse basisscholen en wil van scholen terug een afspiegeling maken van hun buurt.

 

Activiteiten

Ouders kunnen zelf de kwaliteit van de deelnemende scholen ervaren tijdens de activiteiten.

  • Openschooldagen op donderdag 14 februari en dinsdag 26 februari 2019

Tijdens de openschooldagen geven de scholen een rondleiding en beantwoorden ze vragen van ouders. De rondleidingen starten om 8u45, 10u30 en 13u30.  Ouders kunnen samen met andere ouders (max.) drie scholen bezoeken op één dag. Ze krijgen daarbij een unieke blik op het schoolleven tijdens de lesuren.

  • Terugkomavond op donderdag 28 februari 2019 (om 20u in het Sociaal Huis)

Op deze avond leggen ouders in alle openheid hun indrukken over de scholen naast elkaar. Ze leren er andere ouders kennen die voor dezelfde school willen kiezen en kunnen er vragen stellen aan ouders die al kinderen hebben in de deelnemende scholen.

Inschrijven voor de activiteiten kan via: www.schoolinzicht.be/wetteren (doorklikken naar infomomenten), telefonisch op 03 270 38 05 of via an-katrien.hanselaer@hotmail.com

Contactinfo