School in zicht

21
nov
2019

School in zicht werkt aan een gezonde sociale mix in kleuter- en basisonderwijs en maakt van scholen terug echte buurtscholen. Zoek jij dit jaar een school voor je instappende kleuter (°2018)? Of moet je voor een ouder kind een basisschool kiezen? Kom dan samen met andere ouders kennismaken met de scholen in het centrum van Wetteren.

 

Tijdens de activiteiten leer je de scholen van binnenuit kennen. Zo getuigen ook Koen en Leen, ouders van Ben en Lotte: “We wonen nog niet lang in Wetteren en vonden het belangrijk om, naast de mening van anderen over de scholen, zelf een kijkje te nemen. School in Zicht zorgt voor contactmomenten met scholen. Dat maakt de stap ernaartoe eenvoudiger. Je stelt je vragen aan ouders die al kinderen hebben op de scholen – in een ongedwongen, gezellige sfeer. Zo krijg je een goed totaalbeeld van de Wetterse centrumscholen om je keuze te maken.”

Activiteiten

  • Infoavond met scholenmarkt op donderdag 16 januari 2020 om 20u (LDC De Koffiebranderij): Ouders kunnen vragen stellen aan directies en ouders van de deelnemende scholen.
  • Openschooldagen op vrijdag 7 februari en dinsdag 18 februari 2020: De scholen geven rondleidingen (om 8u45, 10u30 en 13u30). Ouders ontdekken het schoolleven tijdens de lesuren.
  • Ouderbabbels op zaterdag 15 februari 2020 om 9u30 (op de scholen): Tijdens een gezellig koffiemoment delen ouders die een kind hebben op de school hun schoolervaringen met jou.

 

Deelnemende scholen: Sint-Theresia, Sint-Jozef, Campus Kompas, ’t Klimopje, ’t Kleuterboompje en Sint-Gertrudis.

 

Inschrijven? www.schoolinzicht.be/wetteren of via e-mail an-katrien.hanselaer@schoolinzicht.be of telefonisch 03 270 38 05.

Contactinfo