Reserveer je ticket voor het openluchtzwembad

7
jun
2021

Vanaf 7 juni is het openluchtzwembad De Warande weer open. Je moet reserveren om te komen zwemmen. 

Reserveren

Inwoners van Wetteren kunnen plaatsjes voor de hele zomer reserveren. Niet-inwoners kunnen enkel de dag voor ze komen zwemmen vanaf 16 uur reserveren.  

Je kunt elke dag kiezen tussen twee zwemblokken. Van 9.30 tot 14.15 uur en van 15 tot 20 uur. Tussen de twee blokken moeten alle bezoekers het domein verlaten en wordt alles opgeruimd en ontsmet om de volgende groep bezoekers netjes en hygiënisch te kunnen verwelkomen. Meer informatie op de website van De Warande. 

Reserveren kan via https://warande.recreatex.be/

Parkeren

Kiss en ride

Bezoekers die iemand komen ophalen aan de sporthal (bv. kinderen) kunnen afspreken aan bushalte ‘Wetteren zwemkom’ om even te stoppen, in te stappen en door te rijden.

Kort parkeren

Ben je in De Warande om een uurtje te sporten? Dan kan je kort parkeren in de Kruisbergstraat of Victor van Sandelaan, vanaf waar je de brug over de spoorweg kan nemen.

Lang parkeren

Voor wie een lang bezoek aan De Warande brengt, voorzien we een alternatieve parking op de oude terreinen van voetbalclub Racing Wetteren: Wegvoeringstraat 75B. Van daar kan je te voet naar het openluchtbad.

Minder mobiel

Ben je minder mobiel en je hebt een speciale parkeerkaart daarvoor, dan kan je nog steeds parkeren op de parking van de Warande op vertoon van je kaart.

Contactinfo