Medische pedicure

We werken samen met een zelfstandige medische pedicure. Sabine is onze voetverzorger die jouw voetjes en handen in de watten legt. Elke behandeling gebeurt op maat en houdt rekening met aanwezige aandoeningen, zoals diabetes. De voetverzorger geeft ook advies over opvolging thuis of verwijst door waar nodig.

Voor wie

60-plussers die in Wetteren wonen. 

Wanneer

De medische voetverzorger is wekelijks aanwezig op dinsdagvoormiddag van 9 tot 12.30 uur.

Kostprijs

  • Medische pedicure: 16 euro voor een behandeling van 20 min (= gemiddelde duurtijd van een basisbehandeling). Behandeling: nagels knippen en vijlen, behandeling eelt en kloven, likdoorns …
  • Manicure: 14 euro voor een behandeling van 15 min (= gemiddelde duurtijd van een basisbehandeling). Behandeling: nagels knippen en vijlen, behandeling kloven, …
  • Nagels lakken: 7 euro. (Deze behandeling kan je niet apart aanvragen, maar kan enkel aanvullend op een medische pedicure of manicure.)

Afspraken

Voor de eerste afspraak voorzien we altijd een dubbele afspraak, zodat de voetverzorger voldoende tijd heeft om jouw handen en voeten te behandelen.

Eerste afspraak:

  • medische pedicure = 32 euro voor 40 minuten 
  • manicure = 28 euro voor 30 minuten

Bij een regelmatige opvolging volstaat een afspraak van 20 minuten. De voetverzorger geeft je na je (eerste) afspraak een opvolgblaadje mee waarmee je aan de balie van het Lokaal Dienstencentrum een nieuwe afspraak kan plannen.

Afwezigheid tijdens afspraak

Je kan de afspraak tot één werkdag voordien annuleren (voor 12 uur). Verwittig je niet op tijd of kom je niet opdagen? Dan krijg je een factuur voor de volledige kostprijs van de behandeling. Alleen bij dringende opname in een medische instelling, rekenen we de te laat geannuleerde behandeling niet aan. 

Reserveren

Maak je afspraak aan de balie van LDC De Koffiebranderij, via 09 366 02 42 of dienstencentrum@wetteren.be. Vermeld op welke datum je een afspraak wilt en je persoonlijke gegevens: volledige naam, adres en telefoonnummer.

Maak je voor de eerste keer gebruik van onze diensten? Laat je dan eerst registreren met je identiteitskaart aan onze balie. Zo zijn je gegevens voor de facturatie correct.

Betaling

Je ontvangt maandelijks een factuur van de behandeling(en). Die maken we op basis van het getekende aanwezigheidsregister.

Problemen met vervoer

Wil je gebruikmaken van deze dienst, maar je hebt geen eigen vervoer? Dan kan je de liftbus gebruiken. Vermeld dat uitdrukkelijk als je reserveert.

Contactinfo