Vakantieaanbod

Online aanvragen

In de Knetter vind je het gemeentelijke jeugdaanbod voor januari tot september 2021. 2020 was een bewogen jaar. In de brochure kijken we vooruit naar een nieuw jaar, met hopelijk veel verschillende activiteiten. Alle activiteiten die vermeld staan, kunnen alleen doorgaan als dit volgens de coronamaatregelen mogelijk is.

Alle geplande activiteiten van januari tot september 2021 zijn in de Knetter vermeld.  Om de vakantieplanning op te maken, zijn ook de kampen in de herfstvakantie al te vinden in deze brochure. Je kunt lezen over de activiteiten van de bibliotheek, CC Nova, jeugddienst, sportdienst, IBO en Huis van het Kind. Per activiteit staat de belangrijkste informatie beschreven, zoals datum en uren, de prijs, de locatie en eventuele opvang en inschrijving. Soms is nog niet alle informatie bekend, maar staat wel beschreven waar je informatie zal verschijnen. En natuurlijk kun je contact opnemen met de dienst bij verdere vragen. Houd zeker ook de websites en Facebookpagina’s van de verschillende diensten in de gaten, zo ben je gelijk op de hoogte mocht er iets veranderen. Wie weet komen er zelfs nog activiteiten bij!

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek HIER het knetterende aanbod in Wetteren en tot snel op één van de activiteiten!

 

Procedure

Vanaf 18 januari 2021 kunnen ouders hun kinderen inschrijven via

Om in te schrijven moet je eenmalig een account aanmaken. Je kan dit account voor het hele gezin aanmaken. Dit kan je ook op voorhand doen. Heb je problemen bij het aanmaken van je account, dan kan je contact opnemen met een onthaalmedewerker van de sportdienst die je verder helpt (09 369 84 70). Zijn je kinderen in voorgaande jaren al naar een kamp of naar het speelplein geweest? Dan hoef je geen nieuw account aan te maken. Als je je inloggegevens niet meer weet, dan kun je contact opnemen met de sportdienst. Ook wanneer er meerdere families zijn die aan je kind gelinkt moeten worden (bijv. in geval van gescheiden ouders), kan de onthaalmedewerker je verder helpen.

Meebrengen

Wat moet je meebrengen?

  • Een lunchpakket
  • Een gezond tussendoortje en drankje voor de kleine pauzes
  • Zonnecrème en een petje om te beschermen tegen de zon
  • reservekledij
  • Een extra paar sportschoenen voor in de sporthal
  • Drinkfles of beker met naam
  • Als de kinderen gaan zwemmen, wordt dit de dag ervoor meegedeeld. Zij brengen dan aansluitende zwemkledij (losse zwemshorts zijn niet toegelaten!), een handdoek en eventueel zwembandjes mee.

 

Na elk kamp vinden wij heel wat jassen, mutsen, sjaals, truien,… terug die plots van niemand lijken te zijn. Dat is natuurlijk erg jammer! Misschien kunnen jullie ons helpen door alle spullen te voorzien van een naam of te labelen? Alvast bedankt!

Bedrag

U betaalt 15 euro per dag. De totaalprijs is afhankelijk van het aantal dagen. Er is 1 uitzondering op deze prijs, namelijk bij het paardrijkamp. Aangezien dit een extern kamp is, zijn hier extra kosten aan verbonden.

Mensen met een beperkt inkomen hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Met deze pas betaal je minder voor een vakantiekamp. Denkt u dat u in aanmerking komt? Ga dan zeker langs bij het Sociaal Huis. Daar bekijken ze samen met u de mogelijkheden en berekenen ze of u in aanmerking komt.

Uitzonderingen

Annuleren voor de start van het kamp kan, maar de kostprijs wordt niet terugbetaald.

Annuleren tijdens het kamp kan enkel in geval van ziekte. Verwittig de kampverantwoordelijken of de sportdienst ten laatste de dag zelf en bezorg het doktersbriefje of geldig bewijs binnen de drie werkdagen aan de kampverantwoordelijke of aan de onthaalmedewerker van de sporthal. Het aantal gemiste dagen wordt integraal terugbetaald.

Indien er voor een kamp te weinig inschrijvingen zijn, zijn we genoodzaakt het kamp af te gelasten. Alle ingeschrevenen worden verwittigd en het inschrijvingsgeld wordt integraal terugbetaald.

De kampen gaan bijna allemaal door in sporthal De Warande (Warandelaan 14B, 9230 Wetteren), met uitzondering van het paardrijkamp.

Meer info?

Sporthal De Warande

onthaal.sporthal@wetteren.be

09 369 84 70

Warandelaan 14B, Wetteren

9 uur - 17 uur

Online aanvragen

Contactinfo