Groepsaankoop spouwmuurisolatie

Isolatie van je spouwmuur is een ideale maatregel om minder energie te verbruiken. Om jou te ondersteunen bij deze renovatiemaatregel, ontwikkelden wij een een groepsaanbod 'spouwmuurisolatie' met gratis en onafhankelijk energie-advies. We werken hiervoor samen met Energiehuis BEA en Energent.

Hoe werkt het? 

Via deze website van BEA voor groepsaankooprenivatie kan je meteen een afspraak vastleggen met een partner-aannemer. Die komt bij jou ter plaatse en maakt een offerte volgens de afgesproken groepsprijs. Dit kan enkel indien je spouwmuur geschikt is. Jouw offerte wordt door Energent nagekeken. Sowieso blijft Energent jouw aanspreekpartner gedurende je hele traject en krijg je aanvullend een vrijblijvend energie-advies voor je huis.

De groepsaankoop kan gecombineerd worden met de lopende renovatieprojecten 'Wetteren renoveert!' en 'Stuyvenberg renoveert meer!. Kreeg je binnen deze trajecten al een gratis renovatieadvies aan huis, dan kan je je nog steeds inschrijven voor de groepsaankoop, maar ontvang je geen energie-advies meer. 

Als lokaal bestuur hebben we ook een gemeentelijke premie voor muurisolatie

 

Contactinfo