Fiberklaar start in nieuwe zone met nieuw actieplan

10
jun
2022

Fiberklaar start midden juni met werken in de zone ten noorden van de Schelde. We bespraken eerst met Fiberklaar enkele bezorgdheden rond de uitvoering van de werken. Ze lanceren een nieuw actieplan voor de werken in deze zone. 

Glasvezelnetwerk in Wetteren

Fiberklaar startte in het najaar van 2021 met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Wetteren. Ze moeten daarvoor 100 km voetpad en groene berm open leggen om de kabel in de grond te stoppen. Daardoor zijn er veel werken op verschillende plaatsen die soms gepaard gaan met hinder.

Voor de werken, verdeelden we Wetteren in vier zones. In twee van die vier zones zijn de werken bijna klaar. In de laatste twee zones (Wetteren centrum en ten noorden van de Schelde) moeten de werken nog starten.

Ongerustheid

Het gaat niet om gemeentelijke werken, maar we krijgen toch vaak meldingen over de uitvoering van de werken, de communicatie errond, bereikbaarheid … We hebben daarom ook onze ongerustheid over de werken aan Fiberklaar overgemaakt, voor we toestemming gaven om aan de volgende zone te beginnen. Fiberklaar heeft een actieplan uitgewerkt om de kwaliteit van de werken te kunnen garanderen. Daarop konden wij onze toestemming geven om de werken ten noorden van de Schelde aan te vatten. Ze starten eind mei. 

Vragen?

Aannemer APK Group voert de werkzaamheden in Wetteren uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met APK Group via apk.wetteren@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 011 349 008 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Voor meer informatie over Fiberklaar surf je naar www.fiberklaar.be.

Contactinfo