Fiberklaar

Fiberklaar startte in het najaar van 2021 met de aanleg van een glasvezelnetwerk in Wetteren. Ze moeten daarvoor 100 km voetpad en groene berm open leggen om de kabel in de grond te stoppen. Daardoor zijn er veel werken op verschillende plaatsen die soms gepaard gaan met hinder. Het gaat niet om gemeentelijke werken. Voor vragen over de werken neem je dus best contact op met de aannemer.

Vragen?

Voor meer informatie over Fiberklaar surf je naar www.fiberklaar.be. Voor vragen over de werken, contacteer je de aannemer. De werken voor Fiberklaar worden door twee verschillende aannemers uitgevoerd: 

Aannemer APK Group voert het grootste deel van de werkzaamheden in Wetteren uit. Wil je meer weten over de planning? Ervaar je problemen door de werken? Neem dan contact op met APK Group via apk.wetteren@fiberklaar.be of via het gratis telefoonnummer 011 349 008 (op werkdagen van 8 tot 16 uur).

Fiber4Flanders voert een kleiner deel van de werken op Wetters grondgebied uit. Hen kan je contacteren via fiber4flanders@fiberklaar.be of via het gratis nummer 0800 27 001. 

Bekijk op onderstaande kaart welke aannemer de werken in jouw straat uitvoert (1 = APK, 2 = Fiber4Flanders). Twijfel je? Doe de adrescheck op www.fiberklaar.be/wetteren.

 

Contactinfo