Energiebesparing

Energiehuis VZW BEA

Het energiehuis BEA biedt, i.s.m. studie- en adviesbureau Zero Emissions Solutions, een groepsaankoop aan voor een energie-audit van je woning en aanpassingen aan een voordelig tarief. Elke inwoner van Wetteren kan zich inschrijven tot en met 31 december 2019. De energie-audit kost 100 euro, indien je géén energiebesparende maatregelen binnen de termijn van één jaar laat uitvoeren. Als je één of meerdere maatregelen laat uitvoeren is de audit gratis.

De groepsaankoop start met een energie-audit van jouw woning door een professional. Op basis van deze grondige analyse bepaalt de professional wat de meest passende maatregelen zijn om energie te besparen. 

Volgende maatregelen kan je tegen een voordelig tarief laten uitvoeren binnen de groepsactie: dakisolatie, muurisolatie, hoogrendementsketels, hoogrendementsglas, zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en vloerisolatie. Voor meer gedetailleerde informatie, klik hier.

Wat gebeurt er na de energie-audit?

Jij beslist zelf of je al dan niet één van de voorgestelde maatregelen laat uitvoeren. Je ontvangt een op maat gemaakte offerte voor de gewenste maatregel(en). We garanderen hierbij een kwalitatieve en scherpe offerte. De offerte is nagekeken door Zero Emission Solutions, een onafhankelijk studiebureau met ruime expertise in alles wat met energie te maken heeft.

Ik teken de offerte. Wat nu?

Pas wanneer je de offerte tekent, ben je contractueel verbonden. Er worden afspraken gemaakt om de werken uit te voeren. Vzw BEA volgt samen met Energy Efficiency Navigator de uitvoering van jouw maatregel op. Dat gebeurt op twee manieren:

  • Energy Efficiency Navigator helpt je in de aanvraag van premies voor dak- en/of muurisolatie
  • Energy Efficiency Navigator voert steekproefsgewijze controle uit op de werken om zo de kwaliteit te controleren/garanderen

Waar kan ik mij inschrijven?

Je kan je hier online inschrijven tot en met 31 december 2019.

Contactinfo