Dag van de vrijwilliger

10
feb
2020

Van 29 februari tot 8 maart 2020 is het de 34ste Week van de Vrijwilliger. Het thema van de week: “PUUR VRIJWILLIGERSWERK. Je moet het maar doen!”.

Zoals elk jaar willen we de vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

In Wetteren vieren we “De Dag van de vrijwilliger” op woensdag 4 maart.

Ben je vertegenwoordiger van een vereniging of groep, breng dan jouw mensen op de hoogte want nu is het aan ons om iets terug te doen!

Dit jaar kozen we voor de Belgische film ‘’The Best of Dorien B” met Jelle De Beule, Katelijne Verbeke en Dirk Van Dijck.

Dorien (37) heeft alles om gelukkig te zijn: een charmante en succesvolle man, twee schattige kinderen en een goed draaiende dierenartsenpraktijk. Maar wanneer ze haar moeder betrapt op jarenlang overspel, haar man te close blijkt te zijn met een collega en ze bovendien een knobbeltje in haar borst ontdekt, dreigt ze de pedalen te verliezen.

Hoog tijd om alles op een rijtje te zetten. Heeft ze wel de juiste keuzes gemaakt? Is dit het leven waar ze van gedroomd had? "The Best of Dorien B." is een komisch drama over een vrouw die zichzelf tussen alle chaos door herontdekt.

 

De film wordt tweemaal vertoond. Er is een namiddagvoorstelling met koffie en gebak en een avondvoorstelling voorafgegaan door een receptie.

Je moet vooraf inschrijven. Per persoon vragen we een symbolische bijdrage van één euro.

De ticketverkoop start vanaf maandag 10 februari 2020 vanaf 13u30 in cc NOVA, Molenstraat 2b, 09 365 20 20, cc.nova@wetteren.be of via de website cc NOVA.

Contactinfo