Check Je Huis

Check je huis

Met de online tool "Check je huis" bereken je zelf hoe energiezuinig jouw huis is. Hoe kan het beter? Wat kost het en wat brengt het op?

Check je huis : makkelijk en snel!

"Check je huis" geeft je snel een duidelijk antwoord. Beantwoord enkele eenvoudige vragen en de tool doet de rest. Bekijk wat in jouw huis nog beter kan om geen energie verloren te laten gaan. Een eenvoudig en gepersonaliseerd stappenplan geeft per ingreep een overzicht van de geschatte investeringskost, de beschikbare premies en de jaarlijkse energiebesparing.

Superisolerende ramen, een nieuwe verwarmingsketel of
een warmtepomp?

Bekijk welke investeringen het meest opbrengen. Download je gepersonaliseerd stappenplan voor een overzicht van de kosten, premies en besparingen per ingreep. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Isoleren, ventileren en slim verwarmen

"Check je huis" toont aan dat energiezuinig wonen niet ingewikkeld hoeft te zijn.
Met enkele goed doordachte ingrepen kom je al een heel eind. De eerste focus is het isoleren van daken, gevels, vloeren en ramen. Hand in hand met isolatie gaan ventilatie en slimme verwarming. De tool toont je de verschillende mogelijkheden met het oog op de toekomst. Ook opties zoals hernieuwbare energie (warmtepomp, zonnepanelen of een zonneboiler) komen aan bod.

Contactinfo