Blijf alert in én uit je kot in coronatijd

26
jun
2020

Sinds een paar weken zijn een aantal beperkingen weggevallen en vanaf 1 juli gaat fase 4 van start. Onze bubbel wordt groter, evenementen kunnen beperkt doorgaan en zwembaden, pretparken, cinema’s enz. gaan terug open.

Maar we zitten nog altijd in coronatijd. Aandacht hebben en alert blijven voor de basisregels is nodig om een heropflakkering te voorkomen.

 • hou 1,5 m afstand overal waar je kan
 • was je handen zo veel je kan (en ontsmet als wassen niet mogelijk is)
 • draag een mondmasker op plaatsen waar afstand niet eenvoudig is (zeker op openbaar vervoer, in winkels, bij de dokter, op het werk en alle plaatsen waar je veel mensen kruist)

Als je je ziek voelt en je twijfelt over je klachten, bel dan altijd eerst naar je huisarts. Ga niet in de wachtkamer zitten bij het minste vermoeden dat je klachten op Covid-19 kunnen wijzen. Draag ook altijd je mondmasker als je naar de huisarts gaat.

Corona is nog altijd aanwezig. Blijf daarom je nieuwe, gezonde gewoonten volhouden.  Enkel door samen de richtlijnen te blijven volgen kunnen we corona de baas worden.

Leven met het virus is niet makkelijk. Maar we hebben samen al zoveel bereikt, dat het zonde zou zijn om alle inspanningen van mensen uit de zorg, de scholen, de horeca en al die anderen teniet te doen. Voorzichtig blijven en doorzetten is echt nodig, zeker tot we toegang hebben tot vaccinaties.

Blijf zorgen voor jezelf en voor elkaar!


  
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
   
  
  
  
  
  
  
  
 
 
 


 

Contactinfo

 • Gemeentehuis Wetteren

  Rode Heuvel 1
  9230 Wetteren

  Openingsuren

  • Vandaag open van 09:00 tot 13:00 (Telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur en van 14 tot 16 uur)
  • Morgen open van 09:00 tot 13:00, van 15:00 tot 19:00 (Telefonisch bereikbaar van 9 tot 13 uur en van 14 tot 18 uur)
  Alle informatie