Aangepaste openingsuren voor binnenzwembad De Warande

16
sep
2022

Van maandag 19 tot vrijdag 30 september wijzigen de openingsuren van het binnenzwembad De Warande. Er zijn momenteel te weinig redders om de gewone openingsuren aan te houden. We zijn volop bezig met de aanwerving van nieuwe redders. In afwachting is het zwembad gesloten op dinsdagavond en elke ochtend van 7 tot 8 uur. Je kan voor deze blokken tijdelijk niet meer reserveren.

Aangepaste openingsuren

De aangepaste openingsuren voor het binnenbad De Warande gaan in vanaf maandag 19 september en lopen tot vrijdag 30 september. Het kan dat we de periode daarna nog moeten verlengen.

Je kan tijdelijk geen baantjes zwemmen op dinsdagavond van 17.45 tot 20.45 uur. Ook het ochtendzwemmen van 7 tot 8 uur is tijdelijk niet mogelijk. Reserveren voor baantjeszwemmen tijdens andere blokken kan nog steeds online. Voor vrij zwemmen hoef je niet te reserveren.

Nieuwe redders

De tijdelijke aanpassing is een gevolg van een tekort aan redders. De aanwervingsprocedure voor nieuwe redders loopt nog. Ben je zelf redder en wil je tijdelijk meehelpen? Dan kan je je nog aanmelden als interim bij Tempo Team Wetteren.

Contactinfo