Naar inhoud

Nieuws

Nieuwe websites voor Toerisme en Speelplein

NIeuwe website toerisme

Wetteren vernieuwt! Na het nieuwe logo, de verhuis en nieuw manier van werken van de gemeentediensten, kan de Wetteraar nu ook kennismaken met twee nieuwe websites: www.speelpleinwetteren.be en www.wegvanwetteren.be. Deze sites zijn de voorbode van een volledig nieuwe website voor gemeente en OCMW samen. Zo willen we jou nog beter helpen!

Wie in Wetteren woont, kan er de laatste maanden niet omheen. De gemeentedienst toerisme en cultuur wil iedereen ‘Weg van Wetteren’ maken. Op sociale media loopt dat als een trein, maar nu is er ook een splinternieuwe website! Hier staan alle (nieuwe) toeristische en culturele activiteiten. Volgend jaar volgt dan een nieuwe toeristische brochure.

Niet enkel de toerist komt aan zijn trekken via de nieuwe website, ook de Wetteraar zal nieuwe plaatsen en activiteiten ontdekken. Zoek je een uitstap of leuke activiteiten? Surf dan als de bliksem naar www.wegvanwetteren.be!

 

Met de vakantie voor de deur, staan de monitoren van speelplein WESP te trappelen van ongeduld. Zij bezorgen je kleine en grote sloebers de zomer van hun leven! Vanaf woensdag 4 juli tot en met de afsluiter op vrijdag 24 augustus kan je terecht op de terreinen aan de Massemsesteenweg. Vanaf nu vind je alle informatie op één plaats: www.speelpleinwetteren.be!

Datum van het bericht: 26-06-2018