Naar inhoud

Nieuws

12/12: Infoavond Verhuren zonder zorgen AFGELAST

affiche infoavond

Afgelasten van info-avond 12.12.2017 verhuren zonder zorgen

Wegens het winterse weer wordt de info-avond ‘verhuren zonder zorgen’, welke normaal vanavond zou doorgaan te Wetteren, afgelast. We kregen gisteren en vandaag al een aantal annuleringen van ingeschrevenen binnen. Daarnaast verwachten we mogelijks ook problemen met sprekers die niet of niet tijdig aanwezig kunnen zijn.

We prikken echter graag meteen een nieuwe datum : dinsdag 6 februari 2018. Opnieuw te Wetteren, zaal De Poort (polyvalente zaal en foyer) Markt 27. Onthaal vanaf 19u, aanvang van de avond 19u30.  

Personen die zich inschreven voor deze avond worden/werden opgebeld en gemaild. Ze zullen eveneens binnenkort een mail ontvangen om in te schrijven voor deze nieuw geplande info-avond.

Deze info-avond wordt eveneens ook aangekondigd via de website en nieuwsbrief van Woonplus. Hou dus zeker www.woonplus-lww.be in de gaten.

Onze excuses voor het ongemak.

Een aantal organisaties (Wonen-Vlaanderen, Eandis, Woonplus, Provincie Oost-Vlaanderen, Sociaal Verhuur Kantoor,…) hebben hun krachten gebundeld en belichten verschillende items. Na het infomoment zijn ook alle organisaties aanwezig met een infostand. Hier kan je terecht met al je vragen.

De infoavond is gratis, maar wel vooraf inschrijven!

Wanneer : dinsdag 6 februari 2018 - 19u30
Locatie : Wetteren De Poort Markt 27 – polyvalente zaal en foyer

 

* Als verhuurder heb je bepaalde rechten en plichten die je moet naleven. Ook moet jouw woning aan een aantal minimale kwaliteitseisen voldoen. Tegen 2020 moeten alle daken van zowel woningen als huurwoningen, die vóór 1 januari 2006 aangesloten zijn op het elektriciteitsnet, geïsoleerd zijn. Er moet ook minstens dubbele beglazing aanwezig zijn. Vanaf 1 januari 2020 worden 15 strafpunten toegekend als de woning bij een woningonderzoek niet aan de dakisolatienorm voldoet.

Datum van het bericht: 12-12-2017