Naar inhoud

Nieuws

Nieuwe groepsaankopen: muurisolatie, zonnepanelen/zonneboiler en elektrische fietsen

campagnebeeld

De gemeente Wetteren organiseert, in samenwerking met energiehuis BEA, verschillende groepsaankopen om energiekosten te verminderen, het leven aangenamer te maken en het milieu te sparen: zonnepanelen en zonneboilers, spouw- of buitenmuurisolatie en elektrische fietsen! Schrijf je vanaf 24 februari vrijblijvend in!

Zonnepanelen of zonneboiler
Met zonnepanelen of een zonneboiler zal je gebruik maken van de “gratis energie” die de zon ons levert. Hiermee kan je bruikbare stroom of warm water opwekken. Daardoor zal je huis minder energie verbruiken! Vorige groepsaankoop BEA: tot 40% groepskorting!

Spouw- of buitenmuurisolatie
Of heb je plannen om je huis beter te isoleren? Dan kan je kiezen voor spouw- of buitenmuurisolatie. Daardoor zal de warmte beter in je huis blijven en kan de koude niet binnen. Resultaat: een lagere energieverbruik, duurzamer leven en weinig warmteverlies. Bovendien wordt je huis meer waard.

Elektrische fietsen
Met de elektrische fiets kan je comfortabel de files vermijden en vervuilende brandstof besparen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om plooifietsen en bakfietsen aan te kopen, al dan niet elektrisch. Hierdoor is er voor elk wat wils in dit fietsenaanbod. Vorige groepsaankoop BEA: tot 20% groepskorting.

Inschrijven
Aarzel niet en surf vanaf 24/02 naar de website http://www.energiegroepsaankoop.be/bea/ of contacteer energiehuis BEA (de overkoepelende energiedienst voor uw regio) op 0800 930 30 voor meer info rond deze actie! Inschrijven kan tot eind maart 2017!

Infoavond
Op dinsdag 21 maart 2017 organiseren we een infoavond over de groepsaankopen zonnepanelen (19u - 20u) en muurisolatie (20u15 - 21u). Iedereen is van harte welkom!

Datum van het bericht: 14-03-2017