Naar inhoud

Digitaal loket


BIBLIOTHEEK →  Bibliotheek: Aanvraag e-reader


Aanvraagformulier e-reader

STAP 1: Ga na of de e-reader beschikbaar is

- Zoek hiervoor in onze catalogus op ‘e-reader’
- Er is een toestel aanwezig? Ga dan verder naar stap 2
- Zijn alle e-readers uitgeleend? Je kan je aanvraag indienen en krijgt dan van ons een mail als er een toestel beschikbaar is.

BELANGRIJK:

Voor het ontlenen van een e-reader wordt een reservatiekost van €1 aangerekend.

De uitleen termijn van een e-reader is dezelfde als die van een gewoon boek. Je kan een toestel en alle e-boeken tot 9 weken verlengen, tenzij het gereserveerd is. Je kan het toestel niet zelf reserveren via de catalogus, dit gebeurt via het aanvraagformulier dat je indient.

Let wel op een e-reader en e-boek volgt het normale uitleensysteem zoals omschreven in het reglement. Dat betekent dat bij het te laat inleveren een boete per materiaal wordt aangerekend.

Op voorwaarde dat er een e-reader aanwezig is op het moment van je aanvraag, zal je e-reader klaarliggen aan de balie de dag na je aanvraag. Je krijgt hiervoor nog een e-mail ter bevestiging. Het afhalen van de e-reader kan enkel tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

Een e-reader terug binnen brengen dient tijdens de openingsuren van de bibliotheek te gebeuren. Plaats het toestel niet in de inleverkast of inleverbus, maar geef dit af aan de balie.

e-readeer

STAP 2: Vul onderstaande gegevens in

 
Naam *
Voornaam *
Rijksregisternummer *
Telefoonnummer *

STAP 3: Kies je e-boeken

OPGELET: Ook hier moet je de beschikbaarheid van het e-boek nagaan in de catalogus. Er kunnen maximum tien boeken op een e-reader geplaatst worden. Als een boek reeds uitgeleend is op een ander toestel dan kunnen wij dit niet uitlenen.

Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:
Titel + auteur:

 


Om dit document te kunnen versturen, moet je je e-mail adres* invullen
E-mail adres*:  
   

* = Verplicht in te vullen

De gegevens die wij langs deze weg van jou ontvangen, worden opgenomen in de bestanden van het gemeentebestuur van Wetteren. Zij dienen uitsluitend om de door jou gevraagde informatie te verstrekken en om onze dienstverlening te verbeteren. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 over de verwerking van persoonsgegevens heb je het recht om je gegevens te raadplegen en, indien nodig, te laten verbeteren. Schrijf daarvoor een brief naar het College van burgemeester en schepenen, Markt 1, 9230 Wetteren.